Fragmenter | Stellaris DansTeater
Fragmenter - utdrag fra Svaner i stein
Fragmenter - utdrag fra Svaner i stein
  •  
  • © 2023 Stellaris DansTeater. Org. nr. 871405522

    Personvernserklæring Kontakt oss 0

Fragmenter - utdrag fra Svaner i stein

Fragmenter – Utdrag fra Svaner i stein er en visuell vakker og energisk koreografi. Stykket er inspirert av helleristninger fra Alta og motivet «To Svaner i stein» som er fra helleristninger utenfor Belamorsk. Koreografien er et tankesprang fra gammel tid til en mer moderne tid visualisert gjennom to scenebilder med fakta og fantasi. I et univers av bevegelser og farger, joik og kor skapes en fantasiverden.

Koreograf: Solveig Leinan-Hermo
Komponist: Halvdan Nedrejord
Dansere: Ekaterina Nikitina, Eivind Linn og Tonje Aas Molnes
Produsent: Stellaris DansTeater

FORESTILLINGER 2020
Dansefestival “Sianie Arktiki” i Arkhangelsk
Åpning 10.01 kl. 17.00
Avsluttningsforestilling 12.01.

Stellaris DansTeater besøkte dansefestival “Sianie Arktiki” i Arkhangelsk 8-14 januar 2020 vise to fragmenter fra stykket som er under arbeid. Stellaris DansTeater er blitt invitert som den eneste utenlandske gruppen, til dansefestival “Sianie Arktiki” i Arkhangelsk i tiden 8-14 januar 2020. Denne festivalen er den største all-russiske barnedansfestivalen i Arkhangelskregionen. Den forener hundrevis av unge dansere i alderen 7 til 25 år fra Sibir til Nordvest-Russland. Stellaris DansTeater opptrer på åpnings- og avslutningsseremoniene.

“Svaner i stein” er støttet av BarentsKult. Deltakelse på festivalen er dekt av «Sianie Arktiki» og Hammerfest kommune i tillegg til egeninnsats.


Stacks Image 125
Stacks Image 128